Kvôli veľkému úspechu plánujú v Rakúsku Ladies Week aj tento rok

25. novembra 2009

Ide o víkend, počas ktorého budú mať v strediskách Ski amadé dámy lístky za menšiu sumu a k tomu pridružené služby pre nežné pohlavie. Ski amadé je jedno z najväčších konzorcií stredísk v Európe. Zahŕňa päť regiónov a asi 25 stredísk v Rakúsku. Patria sem napríklad Schladming-Dachstein, Gastein a ďalšie. Predstavme si novinky v týchto strediskách na nadchádzajúcu sezónu.

Ide o víkend, počas ktorého budú mať v strediskách Ski amadé dámy lístky za menšiu sumu a k tomu pridružené služby pre nežné pohlavie. Ski amadé je jedno z najväčších konzorcií stredísk v Európe. Zahŕňa päť regiónov a asi 25 stredísk v Rakúsku. Patria sem napríklad Schladming-Dachstein, Gastein a ďalšie. Predstavme si novinky v týchto strediskách na nadchádzajúcu sezónu.

V týždni od 20. do 27. marca 2010 sa točí celé Ski amadé zasa iba okolo babskej lyžovačky. Vybrané ubytovacie zariadenia pribalia skipass k ubytovaniu. Okrem skipassu zadarmo si dámy môžu vyskúšať testovanie lyží s inštruktorom. Na programe sú tiež módne prehliadky, posedenia v kolibách, či nočné túry so sprievodcami.

Už vlani zaznamenali strediská s týmito balíkmi úspech. Na niekoľko posledných marcových dní, kedy sem nezavíta veľa turistov, dokázali prilákať zástupy lyžiarok nežného pohlavia. Okrem lístkov či avizovaných spríjemnení však na dámy čaká to hlavné: jarné slnko, ktoré ich dobronzova opáli.

Čo pripravili v Ski amadé?
Viaceré strediská zjednocujú svoje skipassy. Lístky u nás vo svojich strediskách zjednotil Park Snow (Donovaly, Štrbské pleso a Veľká Rača). V Rakúsku zjednocujú skipassy do mamutích rozmerov. S jedným lístkom môžete jazdiť napríklad v strediskách Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig a Großarltal. Lístky pritom drahšie nie sú.

Skipas Ski amadé vám umožní lyžovať na 860 km zjazdoviek všetkých stupňov náročnosti. Stojí na nich 270 vlekov. V číslach: 145 ľahkých zjazdoviek (280 km), 181 zjazdoviek stredne ťažkých (483 km) a presne 30 najťažších, čiernych zjazdoviek (97 km). V hlavnej sezóne 2009/2010 stojí 6-dňový skipass pre dospelého 196 euro, pre dieťa 101,5 euro.

Mimoriadne ponuky a ďalšie bonusy
Veľký počet vlekov, zjazdoviek, výhodné ceny lístkov a balíkov zrejme nie sú konečným faktorom pri rozhodovaní sa, kam ísť tento rok na lyžovačku. Čo vlastne hľadáme? Upravené zjazdovky a veľa vlekov? Z internetu, médii a ostatných správ to vyzerá tak, že všade je iba to! Pozrite sa na niektoré ďalšie akcie, ktoré ponúka Ski amade. Ak hľadáte malé, rodinné založené stredisko, nečítajte ďalej a ostaňte na Slovensku.

Lyžujte a bývajte deň zadarmo. Keď si objednáte v stredisku 4 dňovú lyžovačku so 4-dňovým skipassom získate zľavu – jednu noc z bývania a jednodňový skipass vám odpustia. Ponuka je však platná jedine online. Viac info: www.skiamade.com/4=3

Discount pre mladých. Strediská poskytujú 35% zľavu pre deti a mládež. Zľava je platná jedine počas víkendov a to pre deti (ročníky 1994 až 2003) a mládež (ročníky 1991 až 1993). Denný lístok pre deti stojí 14 euro a 23,5 eura pre mládež.

Rodinný bonus. Rodinný bonus umožňuje, aby každé tretie a ďalšie dieťa z rodiny dostalo gratis skipass. Podmienkou je, aby si zakúpil lístok aspoň jeden z rodičov a obe ďalšie deti.

Rodinná šibačka. Od 13. marca do konca sezóny pri zakúpení 6-dňového skipasu pre jedného rodiča lyžujú deti zadarmo.

Viac info: www.skiamade.com/family

Infobox: Do Ski amadé patria tieto strediská:
Salzburger Sportwelt – Flachau, Wagrain, St. Johann/Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben, Filzmoos, Goldegg
Schladming-Dachstein – Schladming (Planai), Rohrmoos (Hochwurzen), Pichl (Reiteralm), Ramsau am Dachstein, Haus im Ennstal (Hauser Kaibling), Forstau (Fageralm), Gröbming (Stoderzinken), Pruggern (Galsterbergalm)
Gastein – Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein, Sportgastein
Hochkönig – Maria Alm, Dienten, Mühlbach
Großarltal – Großarl, Hüttschlag

Spolu to tvorí 270 vlekov (96 sedačiek, 44 kabíniek, 75 kotvy a pomy, 55 detské vleky)
Celková prepravná kapacita: 375-tisíc osôb za hodinu
Zjazdovky: 860 km (280 km modré; 483 km červené; 97 km čierne)
Investície do sezóny 2009: 99 miliónov euro
Počet snežných diel: 4500
83% zjazdoviek je zasnežovaných technickým snehom

1/1
Zavrieť reklamu