Ženy lyžiarky? Firmy z lyžiarskeho priemyslu ich objavili až tento rok

11. decembra 2009

Dnes je takáto stratégia marketingových oddelení výrobcov v móde. Pod lyžami, ktoré sú určené výhradne pre dámy, nachádzame niektoré ozaj kvalitné modely s klasickou drevenou sendvičovou konštrukciou. Nič nové, stará lyža s novým dizajnom. Dnes si už dievčatá a ženy nájdu v ženskej kategórii lyže allmountain, ale tiež raceové, alebo freeridové a freestylové modely. Cestovné kancelárie a hoteliéri sa na dámy zamerali tiež. Aj na Slovensku vznikla špeciálna akcia Ladies week len pre ženy.

V článku spred niekoľkých týždňov sme písali o špeciálnych akciách pre ženy, ktoré organizujú viaceré lyžiarske strediská v Rakúsku. V Ski amadé ich otitulkovali názvom „Ladies week“. Výrobcovia lyží tento rok stavili na podobnú kartu: V sezóne 2009/2010 sa objavil dosiaľ najväčší počet lyží, ktoré sú určené špeciálne pre ženy.

Dnes je takáto stratégia marketingových oddelení výrobcov v móde. Pod lyžami, ktoré sú určené výhradne pre dámy, nachádzame niektoré ozaj kvalitné modely s klasickou drevenou sendvičovou konštrukciou. Nič nové, stará lyža s novým dizajnom. Dnes si už dievčatá a ženy nájdu v ženskej kategórii lyže allmountain, ale tiež raceové, alebo freeridové a freestylové modely. (o lyžiach pre ženy si napíšeme nabudúce)

Ladies week na Slovensku?
Na módnu vlnu, ktorá je IN naskočili aj dve excelentné lyžiarky – baby, ktoré stoja v pozadí firmy Medvedica tour. Pod doménou http://www.ladiesweekend.sk ponúkajú lyžiarske výlety určené výhradne ženám. Čo všetko sa v ponuke skrýva? Vymysleli tri kategórie pre tri typy žien (3 rôzne druhy činností). Stačí si vybrať na čo máte chuť.

Kategória pro sport je určená pre všetky športovkyne, ktoré si chcú zamakať a zdokonaliť sa vo svojom sporte. Pro adventure je pre tie, ktoré sa chcú v športe posunúť ďalej a popri tom zažiť dobrodružstvo. Pro tour je pre tie dámy, čo túžia po pohodovom spoznávaní krajiny a prírody. Dnes sú to tieto typy výletov: 1. Lyžovačka/snowboardovačka v Obertauerne; 2. Freeriding v Nízkych Tatrách; 3. Snežnicové výlety na Liptove

Ladies weekend je pre akčné ženy, ktoré si chcú oddýchnuť od každodenného stresu a chcú zažiť aktívnu dovolenku na snehu. Počas víkendu vás naše inštruktorky naučia správnej technike jazdy na lyžiach alebo snowboarde, prevedú vás na snežniciach miestami, ktoré by ste možno sami nenašli a zažijete s nimi aj dobrodružstvo zvané “freeride” – lyžovanie v neupravenom teréne.

Všetky tri typy zájazdov budú samozrejme pod vedením babských inštruktoriek z Medvedice. Najmä freeride na Chopku s ubytovaním na kultovej chate Kosodrevina, kde býva počas zimy množstvo koncertov a kopec dobrej zábavy bude pre nežné pohlavie iste nezabudnuteľný zážitok.

Akú kozmetiku si vziať so sebou na lyže?
Takúto otázku som si ja, ako muž, veľmi dlho nepoložil :). Samozrejme som už roky spokojný s modrou indulonou, ktorú si neviem vynachváliť. Popri tom sa občas mihne labelo či krém na opaľovanie a slnečné okuliare a je vybavené.

Starostlivosť o pokožku na tvári však iste nie je dostatočná. Preto v spolupráci s jednou nemenovanou kozmetickou firmou (dozviete sa nabudúce) pripravujeme niekoľko článkov, najmä pre dámy, o tom ako sa starať o pokožku a akú kozmetiku využívať do zimného a chladného počasia. Baby si okrem toho prídu na svoje a nejaký ten balíček kozmetiky iste dostanú.

1/1
Zavrieť reklamu