V Bratislave otvorili novú predajňu Intersportu

6. decembra 2010

V Bratislave pribudol nový športový obchod Intersport. Obchod je zaujímavý najmä tým, že tu nájdete kvalitnú lyžiarsku a zimnú výstroj, ktorú normálne dostanete málokde. V obchode vám tiež poradia niektorí inštruktori lyžovania.

V Bratislave pribudol nový športový obchod Intersport. Obchod je zaujímavý najmä tým, že tu nájdete kvalitnú lyžiarsku a zimnú výstroj, ktorú normálne dostanete málokde. V obchode vám tiež poradia niektorí inštruktori lyžovania.

Obchod otvorili pred viac ako mesiacom, dňa 2. novembra 2010. Nachádza sa pri Tescu na Kamennom námestí. V shope sú zastúpené niektoré exkluzívne značky, ako napríklad Etirel, MC Kinley, Firefly. Kto pobudol v Spojených štátoch, tomu nie sú tieto značky neznáme.

Predajňa Intersport na Dunajskej ulici

Čo v Intersporte nájdete?

Je to oblečenie a výstroj značiek, ktoré všetci ľudia, čo sú zbehlí v lyžovaní veľmi dobre poznajú. Pozrite sa na ponuku sortimentu, ktorú tu môžete vzhliadnuť v celej svojej kráse:

Oblečenie

1. zimný sortiment : lyžiarsky a snowboardový športový textil značiek Sportalm, Phenix, Colmar, O´neill, Protest. Ďalej sú to značky, ktoré nájdete exkluzívne iba v Intersporte: Etirel, MC Kinley a Firefly.

2. celoročný sortiment : funkčný textil na fitness a trénovanie (značky Nike, Reebok, Adidas), na beh (Nike, Adidas), turistiku (Salomon, Mc Kinley) a na voľný čas (značky Champion, Nike, Adidas, Chrome, DC Shoes, Novesta, Botas)

Výstroj a výzbroj

1. zimný sortiment : lyžiarsky a snowboardový sortiment (na 1. podlaží = suterén): lyže značiek Salomon, Atomic, Fischer, Volkl a Blizzard. Snowboardy a Snowboardové topánky Salomon. Bežecké lyže Fischer, lyžiarske doplnky : helmy a okuliare Bollé, Alpina, Uvex, Anon, Salomon, chrániče chrbta a mnoho iného (hokejový sortiment, etc.)

2. celoročný sortiment:

  • bežecký sortiment – obuv, doplnky, značky Nike, Salomon – aj zimný bežecký textil
  • kompletný fitness program na doma – rotopedy, steppery, bežiace pásy, vibračné plošiny,  posilňovacie konzoly, činky, dámske fitness pomôcky obľúbenej zančky Energetics, ekluzívne dostupnej len v Inetrsporte atď.
  • potreby pre box, karate.
  • raketové športy – tenis, squash, badminton – značky Wilson, Tecno Pro, Dunlop
  • tímové športy – kompletný sortiment pre futbal, basketbal, hádzanú
  • outdoor – obuv, textil, turistické palice, atď.

Ak máte záujem pobudnúť v príjemnom prostredí s ľuďmi, ktorí vám ochotne pomôžu, zavítajte na Dunajskú ulicu číslo 14.

Intersport s nami odštartoval zimnú “súťaž SNOW”. Ak správne odpoviete na tieto otázky, môžete vyhrať najvyššiu kategóriu lyží z triedy Allmountain značky Fischer. Tu sú:

Fotografie z obchodu:

[nggallery id=100]

1/1
Zavrieť reklamu