Všetko dobré do sezóny 2011

31. decembra 2010

Je Silvester 31.12. 2010. Nový rok odštartujeme symbolickým dátumom 1.1. 2011. Dnes je to dátum, kedy si väčšina z nás stanovuje ciele do ďalšieho roka. Želáme Vám preto nech je pre Vás Nový rok minimálne takým úspešným ako ten predchádzajúci. Nech napadne veľa snehu, nech sa nám vyhýbajú zranenia a lavíny.

Je Silvester 31.12. 2010. Nový rok odštartujeme symbolickým dátumom 1.1. 2011. Dnes je to dátum, kedy si väčšina z nás stanovuje ciele do ďalšieho roka. Želáme Vám preto nech je pre Vás Nový rok minimálne takým úspešným ako ten predchádzajúci. Nech napadne veľa snehu, nech sa nám vyhýbajú zranenia a lavíny. Nech si užijeme zimu aká má byť. Taktiež Vám prajeme mnoho úspechov v osobnom živote, ktoré exponenciálne rastú v prípade ak športujete a pohybujete sa na horách. Hory dávajú energiu a duševnú silu do každodenného života!

Ďakujeme všetkým čitateľom za dôveru, ktorú stránke Snowmagazin.sk v uplynulom roku prejavili a tešíme sa spoločne na ďalší rok. Ďakujeme tiež všetkým spolupracovníkom, ktorí obetovali svoj voľný čas a preniesli svoje skúsenosti, zážitky a fotografie na papier aj pre ostatných ľudí.

Igor Plávka

1/1
Zavrieť reklamu