Opäť vyšiel katalóg stredísk Skicontact

9. novembra 2011

Iste uznáte, že je nepríjemné, ak sa vyberiete na lyžovačku a až priamo na mieste zistíte, že to čo bolo vlani, tam už nie je a mali ste sa vybrať iný smerom, pripraviť sa na iné.

Milí lyžiarski priatelia,

iste uznáte, že je nepríjemné, ak sa vyberiete na lyžovačku a až priamo na mieste zistíte, že to čo bolo vlani, tam už nie je a mali ste sa vybrať iný smerom, pripraviť sa na iné.

Že je preložená lanovka,pribudol vlek, sedačka, či kabínka, nástupište je niekde inde, ako ste to poznali, a podobne.

Čas rýchlo beží aj v lyžovaní a tobôž v špičkových lyžiarskych strediskách, lebo aj na Slovensku sa ich majitelia rozhodli, a správne, lákať klientov na to najlepšie.

Snažia sa pripraviť ideálne trate, zasnežovaním rozšíriť ponuku na lyžovanie, spríjemniť prostredie a celkový pobyt v stredisku počas lyžovačky i po nej.

O tom, kde začať a ako sa orientovať, sa opäť môžete presvedčiť už v 8. ročníku katalógu vybraných lyžiarskych stredísk na Slovensku SKICONTACT 2011 / 2012.

Katalóg si môžete prelistovať aj na webe, keď kliknete na tento obrázok:

Je to pre vás ako odrazový mostík. V katalógu nájdete mapku daného strediska a pri tom aj potrebné údaje o kvalite a dĺžke tratí, kontakty a informácie ako zistiť kde môžete tráviť čas po lyžovačke.

Všetko si môžete telefonicky, alebo mailom pripraviť vopred, ak sa odrazíte od informácie v Skicontacte.

Vieme, že veľa informácií beží na webe, na internete, ale ako to platí naďalej aj v alpských strediskách vo všetkých krajinách, kde tieto veľhory zasahujú, tak to bude trvať aj na Slovensku v našich Tatrách a pridružených pohoriach. Jedna vec je informácia na internete a druhá stále prepotrebná tlačená ponuka reklamy a informácie.

Skicontact ponúka nielen detailné informácie o všetkých strediskách, ale sú tu aj užitočné rady o tom, ako a kedy začať s výučbou lyžovania detí, ako sa naučiť čo najlepšie zjazdovať aj snoubordovať.

Sú tu rady, ako sa obliekať do hôr, do rôzneho počasia, ako sa správať v horskej oblasti podľa rád Horskej služby.

Bez chválenia – Skicontact by nemal chýbať v knižnici milovníka lyžovania na Slovensku. V alpských krajinách si už zvykli mať takýto bedeker doma a ak sa treba rýchlo rozhodnúť, siahnu po ňom.

Nezabudnite na to aj vy!

1/1
Zavrieť reklamu