Martinky otvárajú sezónu 22. decembra

21. decembra 2011

Zimná sezóna 2011 – 2012 sa vo Winter parku Martinky na Martinských holiach začína vo štvrtok, 22.12.2011. Najväčšie a najvyššie položené lyžiarske stredisko v Turčianskej kotline – WINTER PARK MARTINKY na Martinských holiach je už tradične známe bohatou nádielkou prírodného snehu.

Zimná sezóna 2011 – 2012 sa vo Winter parku Martinky na Martinských holiach začína vo štvrtok, 22.12.2011. Najväčšie a najvyššie položené lyžiarske stredisko v Turčianskej kotline – WINTER PARK MARTINKY na Martinských holiach je už tradične známe bohatou nádielkou prírodného snehu, modernými dopravnými zariadeniami vrátane novej šesťsedačky a 11 zjazdovkami, ktoré sú denne upravované pre potreby lyžiarov.

Napriek tomu, že súčasné poveternostné podmienky viacerým lyžiarskym strediskám neprajú, na Martinských holiach si môžu návštevníci vychutnať bohatú nádielku prírodného snehu už v tomto období. Lyžiarske stredisko sa však nespolieha len na svojvôľu prírody. Výška snehovej pokrývky je pravidelne dopĺňaná aj umelým zasnežovaním v celkovej dĺžke 2000 m, čo zabezpečuje vysoký komfort pre všetkých milovníkov zimných športov počas celej lyžiarskej sezóny.

Panoráma pri vrcholovej stanici

Panoráma na Martinských holiach

„V lyžiarskom stredisku Martinky si prídu na svoje všetci členovia rodiny.  Kým si rodičia vychutnajú komfortnú lyžovačku na šesťsedačkovej lanovke a 9,5 km lyžiarskych tratí, svoje deti môžu zveriť do opatery vysoko kvalifikovaných inštruktorov v lyžiarskej škôlke“, hovorí Juraj Balucha, manažér Winter park Martinky.

Novinkou v servise pre návštevníkov je možnosť virtuálnej prehliadky zjazdoviek priamo na web stránke strediska. Videá, ktoré predstavia vybrané zjazdovky z pohľadu lyžiara sú spestrením elektronickej  mapy Winter parku Martinky. Návštevníci, ktorí sa nemôžu dočkať príjemných lyžiarskych zážitkov si môžu zimnú atmosféru navodiť už v pohodlí vlastných domovov. „Dovolenkárom sme vyšli v ústrety tento rok aj rozšírením počtu parkovacích miest v blízkosti zjazdoviek o 50 v porovnaní s minulým rokom“, dodáva J. Balucha. Dostatočný počet parkovacích miest prispieva k zvyšovaniu komfortu rodinnej lyžovačky na Martinkách.

[nggallery id=164]

Lyžiarske stredisko Martinky má v tejto sezóne pripravenú špeciálnu ponuku  pre školské lyžiarske kurzy, ktorým ponúka dennú permanentku na vleky a lanovky za zvýhodnenú cenu 5 eur na osobu a deň. „Našou filozofiou je podpora športových aktivít našich detí a celých rodín, na čo sa im snažíme vytvoriť adekvátne podmienky. Hoci sú Martinky vo všeobecnosti vnímané ako raj pre lyžiarov, naše stredisko s otvorenou náručou privíta aj všetkých snowboardistov, ktorí sa môžu dosýta vyšantiť vo vynovenom snowboard parku“, uzatvára J. Balucha.

Martinky nezabúdajú ani na bežkárov, ktorí si môžu vychutnať 5 km bežeckých tratí. Samozrejmosťou sú nezabudnuteľné zimné scenérie Martinských holí a vynikajúca kuchyňa najvyššie položenej reštaurácie v Turčianskej kotline  – Aprés Ski Bar.

1/1
Zavrieť reklamu