Sezóna sa začala, opäť si zalyžujete za 1 euro

1. decembra 2011

Viaceré slovenské strediská zajtra, v piatok, 2. decembra otvoria zimnú sezónu. Zalyžujete si tu za symbolické – 1 euro.

Viaceré slovenské strediská zajtra, v piatok, 2. decembra otvoria zimnú sezónu. Zalyžujete si tu za symbolické – 1 euro.

Strediská s piatkovou lyžovačkou:

  • Štrbské pleso (sedačka pri mostíkoch)
  • Jasná Nízke Tatry (sedačky Biela Púť, Koliesko-Luková, Záhradky-Priehyba)
  • Tatranská Lomnica (Čučoriedky, Štart)

Donovaly sú otvorené už niekoľko dní

Sezónu otvárať nebudú, lebo ju otvorili už v sobotu pred týždňom. Denný skipass stojí 18 €, cenou tesne podrazili Jasnú a Vysoké Tatry. Stredisko je otvorené medzi pol 9 a pol 4, pričom si budete môcť zajazdiť v parku a na zjazdovkách pri lomenej pome a vleku P2. Niekoľko fotiek z otvorenia minulý víkend je tu:

[nggallery id=161]

Otváranie sezóny v Jasnej

V stredisku bude v sobotu veľká mediálne očakávaná párty. Všetci sa tešia na redbulácky film The Art of Flight, novinku, ktorá už zažila úspech v Bratislave. Cez deň bude v rezorte niekoľko súťaží – víťaz si odnesie vozítko BMW, ktoré mu požičajú na jednu zimu.

Lyžovať by sa malo na zjazdovkách na Bielej púti, Májovej a Pretekárskej. Sobotná cena lístku je 19 €.

Aktuálne to v Jasnej vyzerá takto:

[nggallery id=160]

Na Roháčoch sa pospúšťate za 5 €

Toľko bude stáť v sobotu, keď sa otvorí stredisko, dvojhodinový lístok. Jazdiť sa však bude len na asi 500 metrovom svahu na zjazdovke č. 4.

Štrbské pleso je zasnežené asi najviac

Pozrite sa na obrázok nižšie. Pred niekoľkými dňami sa na snehu bláznili basketbalisti z NBA, v piatok si môžete pri mostíkoch zalyžovať. Opäť platí cena 1 €, v sobotu sa zvýši na 19 €. Bude premávať sedačka:

Tatranská Lomnica má najviac otvorených zjazdoviek

Ešte nemá, ale v piatok bude mať. Piatkové ceny, pre TMR už klasika – 1 €, v sobotu to bude 19 €. Zjazdovka bude otvorená na Čučoriedkach a na Štarte.

Vrátna otvára prvú decembrovú sobotu

Za 15 € na deň sa môžete spúšťať aj vo Vrátnej. Zjazdovky „ako pochúťku“ otvoria len na víkend. Potom ostane stredisko opäť prázdne. Lyžovať si môžete pod sedačkou na Pasekách a pri školskom vleku. Vraj majú 30 až 60 centimetrov nafúkaného snehu a dobré podmienky.

Ostatné strediská majú naplánované otvorenie sezóny na druhú polovicu decembra.

1/1
Zavrieť reklamu