Na Slovensku sa začali predávať okuliare Shred od Teda Ligetyho

Shredoptics je založená na našej láske k “Shreddingu” (angl. roztrhať, rozdupať, roztrhať) v akejkoľvek mysliteľnej podobe. Spoločnosť založil olympijský víťaz a celkový víťaz vo Svetovom pohári v obrovskom slalome – Ted Ligety. Okuliare teda nosia a skúšajú najlepší z najlepších.

Shredoptics je založená na našej láske k “Shreddingu” (angl. roztrhať, rozdupať, roztrhať) v akejkoľvek mysliteľnej podobe. Spoločnosť založil olympijský víťaz a celkový víťaz vo Svetovom pohári v obrovskom slalome – Ted Ligety. Okuliare teda nosia a skúšajú najlepší z najlepších.

[nggallery id=178]

Shredding” je o pocitoch, ktoré zažijete pri prekonávaní hraníc vlastných schopností a zručností, a jednoducho keď sa chcete pobaviť. Je to pozitívne hnutie, medzi “Shreddermi” nie je žiadna nenávisť. Veď prečo je toľko nepriateľstva a zaujatosti voči ostatným formám športu?

Keď si to rozoberieme, všetci sa snažíme o rovnakú vec: zábavu a voľnosť. Shred je o posúvaní štýlu v športe. A áno, prekračujeme hranice bežných konvencií, ale jedná sa len o spôsob sprostredkovania nášho zmyslu pre humor o našom športe a užívanie si zábavy s ním. To je dôvod, prečo sú produkty Shred 100% duchovným dieťaťom športovcov, ktorí ich sami používajú. Sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov a za použitia tých najlepších postupov, a samozrejme, so svojím vlastným a originálnym štýlom. To všetko preto, aby bol uspokojený každý “Shredder”.

Shred založil olympijský víťaz a celkový víťaz svetového pohára v obrovskom slalome Ted Ligety a horlivý lyžiar / technik Carlo Salmini. Teda nejde o konglomerát biznismenov. “Vkladáme našu vášeň, know-how a lásku k športu do každého nášho produktu”, hovoria zakladatelai značky.

Okuliare, ktoré Vás nesklamú za každých podmienok. Jedinečný dizajn a funkčnosť zabezpečujúci originalitu na každom kopci. Rada Omnibot sa vyrába v Japonsku, kde disponujú tými absolútne najlepšími technológiami pre výrobu skiel (viď fotoaparáty). Ostatné sa vyrábajú v Taliansku.

Sklá sa prispôsobujú nadmorskej výške bez optického skreslenia

Vlastná dizajnová rada svetovej snowboardovej legendy Romainade Marchi a dizajn od americkej lyžiarky Resi Stiegler.

Shredoptics zakladá svoju ochranu proti zahmlievaniu použitím dvojitých skiel, ktoré zaisťujú termálnu bariéru medzi vnútorným a vonkajším sklom. Vďaka tomu je vnútorné sklo udržiavané teplé a suché, pričom špeciálne ošetrenie vnútorného sklá zaisťuje pohltenie vlhkosti skôr, ako sa sklo môže zahmliť.

NoDistortion je technologická novinka patentovaná firmou ShredOptics. Dvojité sklo sa vďaka nej môže prispôsobovať meniacej sa nadmorskej výške bez toho, aby dochádzalo k optickému skresleniu. Molekuly vzduchu môžu prestupovať cez mikroporézny červený filter Poron (TM), vďaka čomu zostáva nezmenený rozostup medzi vnútorným a vonkajším sklom, zatiaľ čo voda a vlhkosť sú filtrom zastavené a nedostanú sa tak medzi obe skla. Sklá s technológiou NoDistortion zaistia maximálnu optickú presnosť.

Obchod slovenského distribútora značky Shred môžete nájsť na www.sport4life.sk

1/1
Zavrieť reklamu