Buďte fit aj v zime a vylyžujte si skvelú postavu!

23. novembra 2012

Plavková sezóna skončila. Telo obaľujeme do početnejších kúskov oblečenia a hlava nám hovorí, že tie kilečka navyše sa v tých všetkých vrstvách stratia. Ale… Byť fit a cítiť sa skvelo v svojom tele nie je len výsada letných mesiacov. Zimné športy vás môžu fantasticky naštartovať a vaše okolie nebude ani vládať skrývať závisť nad vaším vypracovaným telom. Všetko o tom ako prežiť zimu v pohode a ešte oveľa viac nájdete v novom zimnom vydaní časopisu Relax! Čo sa týka stránok samotných, tu nájdete malú ochutnávku toho, čo vás na nich čaká…

Časopis Relax vie ako na to!

Plavková sezóna skončila. Telo obaľujeme do početnejších kúskov oblečenia a hlava nám hovorí, že tie kilečka navyše sa v tých všetkých vrstvách stratia. Ale… Byť fit a cítiť sa skvelo v svojom tele nie je len výsada letných mesiacov. Zimné športy vás môžu fantasticky naštartovať a vaše okolie nebude ani vládať skrývať závisť nad vaším vypracovaným telom. Všetko o tom ako prežiť zimu v pohode a ešte oveľa viac nájdete v novom zimnom vydaní časopisu Relax! Čo sa týka stránok samotných, tu nájdete malú ochutnávku toho, čo vás na nich čaká…

Keď kolená praskajú

Praskajú vám kolená pri drepoch alebo výpadoch? Tŕpnu vám chodidlá pri jazde na stacionárnom bicykli? Máte po cvičení pocit roztrasenia? V poradcovi Cvičte bez problémov sa dozviete ako na šesť najčastejších problémov, ktoré trápia aktívnych ľudí. A dozviete sa aj prečo vás po cvičení bolí telo a ako sa toho zbaviť.

Vyplávajte si skvelú postavu

Zima je na to ideálna. Plávanie je zázračný šport, ktorý vám pomôže vytvarovať postavičku ako lusk. Tak šup do plaviek. Relax vám poradí, čo so sebou do tašky, aby váš čas strávený v bazéne bol využitý čo najefektívnejšie a aby vám nechýbal komfort. Viete ako vybrať správne plavecké okuliare? Relax to vie a o svoje tipy sa s vami štedro podelí.

Recept na zdravie v zime

Ak chcete športovať, potrebujete byť zdraví. Jednoduchá matematika. Ako zvládnuť zimu aktívne a v zdraví vám poradí na slovo vzatý odborník, lekár, MUDr. Pavel Malovič, ktorý jednoducho, priamo a výstižne osvetlí problémy s nádchou, kašľom a aftami. Mimochodom, vedeli ste, že lieky na potláčanie kašľa a uľahčenie odkašliavania by sa nemali brať súčasne?

Najlepšie lyžovanie aj pre vás!

Áno, lyžovanie je drahý šport, ale nie všetky strediská sú drahé, ak túžite po súkromí, nie všetky strediská sú veľké a ak ste vášnivý lyžiar, veľké strediská vám ponúkajú možnosť ušetriť kopu peňazí. V Relax-e vám poradia ako. Neprehliadnite ani prehľad cien skipassov 36 lyžiarskych stredísk na Slovensku!

Kompletný nákupný poradca

Vo všeobecnosti platí, že predtým ako sa vyberiete na nákupy je dobré vybaviť sa aspoň základnými vedomosťami a hlavne premyslieť si, čo vlastne potrebujete. Nie je to jednoduchý proces, a tak v Relax-e nájdete pomôcku – niekoľko strán venovaných výlučne nákupu lyží, lyžiarok, prilby, snowboardu, bežiek… Vyberte si správne!

Presvedčený?

Veríme, že určite! Siahnite po časopise Relax, ktorý vám prezradí všetko, čo potrebujete vedieť o športovaní, zdraví a kráse v zime. Relax je nielen svojím obsahom, ale aj cenou (len 0,90 €) absolútnym unikátom na trhu. Dokonca k nemu dostanete aj Anticol pastilky v novej zázvorovej príchuti zadarmo! Hľadajte v novinových stánkoch, Tescu a Panta Rhei. Alebo si časopis rovno predplaťte na www.relaxmagazin.sk

1/1
Zavrieť reklamu