Lost and found. Pozrite si online freeride filmík.

Ak sa chcete naladiť na tohtoročnú zimu, ktouá bude iste úžasná, môžete tak spraviť už teraz pred kompom. Nižšie si spustite online full verziu freeridového filmu rakúskych a nám dobre známych lyžiarov – Stefana Häusla a Björna Hereggera. Film práve skončil európske festivalové turné a zaznamenal pozitívne ohlasy publika.

Ak sa chcete naladiť na tohtoročnú zimu, ktorá bude iste úžasná, môžete tak spraviť už teraz pred kompom. Nižšie si spustite online full verziu freeridového filmu rakúskych a nám dobre známych lyžiarov – Stefana Häusla a Björna Hereggera. Film práve skončil európske festivalové turné a zaznamenal pozitívne ohlasy publika.

Stefan Häusl

Rakúšan, účastní sa na súťažiach Freeride World Tour už niekoľko rokov. Stefan Häusl je jeden z najlepších freeriderov v Európe. Jeho najväčším úspechom v rámci tour je nesporne víťazstvo na Freeride World Tour vo Fieberbrunne.

Stefan sám o sebe hovorí, že jazdí jednoduché lajny, zložité terény prejde s ľahkosťou. Na rozdiel od ostatných lyžiarov freeridovej tour je Stefan vášnivým objavovateľom Álp, najmä peších „skialpových“ výletov.

Björn Heregger

V dvadsiatich rokoch si uvedomil, že asi nebude spĺňať kritériá pretekárskeho lyžovania a odišiel do strediska Arlberg, kde sa stal súčasťou miestnej komunity. Postupne sa kvalifikoval na najťažší pretek freeridového tour – legendárny Xtreme Verbier v roku 2009.

Jeho technický a elegantný štýl lyžovania mu umožňuje bez námahy prejsť veľmi technické zjazdy. Po roku súťaženia vo Freeride World Tour sa teraz sústredí na množstvo projektov so sídlom v Alpách.

Ak sa chcete dozvedieť viac o projekte Lost and Found, pozrite sa na nasledujúce odkazy.

www.youtube.com/lafmovie
www.stefanhausl.com
www.illuminati.at

1/1
Zavrieť reklamu