Tri doliny, tri nové bary, trikrát viac zábavy v Ski Bachledova

1. decembra 2014

Rodinné lyžiarske stredisko Ski Bachledova aj toho roku chystá pre svojich návštevníkov niečo výnimočné, narastie až o 50%.

Rodinné lyžiarske stredisko Ski Bachledova aj toho roku chystá pre svojich návštevníkov niečo výnimočné, narastie až o 50%.

Zimná sezóna 2014/2015 sa bude niesť v znamení otvorenia nových zjazdoviek spolu s prepravným zariadením smerom do Malej Frankovej. Ski Bachledova sa tak stane jedinečným lyžiarskym strediskom na Slovensku, do ktorého budú mať návštevníci prístup z troch obcí. Takže od nadchádzajúcej sezóny nebude záležať na tom, odkiaľ návštevníci pricházajú – či z Bachledovej, Jezerska alebo Frankovej. Výhľad na Belianske Tatry z vrcholu kopca si užijú všetci do jedného.

V novo otvorenej doline čakajú na návštevníkov dve severne orientované zjazdovky a jedno prepravné zariadenie s prepravnou kapacitou 1 100 ľudí za hodinu, čo je zárukou nie len dobrých snežných podmienok ale aj skutočného pôžitku z jazdy. Nová, umelo zasnežovaná zjazdovka Furmanec I. je dlhá 1100 m a zjazdovka Furmanec II. 1380 m. Vďaka Malej Frankovej rastie plocha zjazdoviek až o 50%. Celkovo Ski Bachledova disponuje 11 km zjazdoviek a viac ako 20 km bežkárskych tratí

Toto ale zďaleka nie všetko, čo Bachledova prichystala. Gurmáni si prídu na svoje v novom reštauračnom zariadení La Gamba s výbornou talianskou kuchyňou a večerná zábava pokračuje v aprés ski priamo na svahu.

Kým veľkí brázdia zjazdovky a oddychujú v aprés ski, malí sa učia lyžovať v čarovnom detskom svete Macka Kubíka. K dispozícii majú aj profesionálnych inštruktorov v lyžiarskej škôlke SUNKID s výukovým kolotočom, ktorí ich naučia lyžovať rýchlo a hravo.

Novinkou zimnej sezóny 2014/2015 bude tiež zabudovaný samomerací systém, ktorý súťaže-chtivým lyžiarom umožní otestovať si svoje schopnosti v obrovskom slalome. Tento systém bude pevnou súčasťou zjazdovky Hrebeň a prístupný tak pre všetkých.

Ski Bachledova je rodinné lyžiarske stredisko, v ktorom si príde na svoje skutočne každý. Nelyžiari už na rodinu nemusia čakať doma. Zabavia sa na snehu, otestujú bobovú dráhu, snowtubing či snowrafting alebo sa poprechádzajtú sa po zimnom náučnom chodníku a doprajú si krásne výhľady z vyhliadkovej veže. V Bachledovej sa rozhodne nudiť nedá. Kto sa rozhodne postaviť sa na lyže prvý krát, môže využiť ponuku lyžiarskej školy a požičať si výstroj v požičovni, takže medzi vami a úžasnými zimnými zážitkami už naozaj nič nestojí.

Aby ste si túto zimu užili naozaj trojnásobne, v Bachledovej pre vás a vašich blízkych pripravili špeciálne darčekové poukazy. Svojich milovaných tak na Vianoce môžete potešiť skutočne originálnym darčekom v podobe skipasu s vianočným motívom. Nájdete ich na webej stránke strediska www.skibachledova.sk .

Otvorenie zimnej sezóny sa uskutoční už 13. a 14. decembra 2014. Predstavia sa na ňom slovenski reprezentační lyžiari Jana Gantnerová s Tomášom Varjassim, ktorí si svoje schopnosti zmerajú s najlepším slovenským bikerom Filipom Polcom.

V sobotu sa tiež bude konať nultý ročník verejných pretekov v obrovskom slalome, Memoriál Vladimíra Krajňáka. Bude to víkend nabitý zábavou, takže si ho nenechajte ujsť. Vidíme sa v Bachledovej!

1/1
Zavrieť reklamu