Ondrej Bank pokračuje. Vrchol sezóny bude Kitzbuhel!

Body za 15.-20. miesto vo Svetovom pohári sú síce fajn, ale za cieľ pokladá umiestňovanie sa na bedni vo Svetovom pohári, hovorí Ondrej Bank v zaujímavom rozhovore na iDnes.cz. Bank neukončil kariéru, ale vrátil sa do formy a tento rok považuje za vrchol sezóny zjazd v Kitzbuheli!

Body za 15.-20. miesto vo Svetovom pohári sú síce fajn, ale za cieľ pokladá umiestňovanie sa na bedni vo Svetovom pohári, hovorí Ondrej Bank v zaujímavom rozhovore na iDnes.cz. Bank neukončil kariéru, ale vrátil sa do formy a tento rok považuje za vrchol sezóny zjazd v Kitzbuheli!

Bank oslávil tento rok 35. narodeniny. Už o niekoľko týždňov si odjazdí úvodný zjazd Svetového pohára v Lake Louise (28. november). Vlani skončil práve v Kitzbuheli v superkombinácii na treťom mieste. Nebyť pádu v Beaver Creeku, mohol si vo vlaňajšej sezóne pripísať aj medailu z Majstrovstiev sveta.

Tento rok sa podľa iDnes.cz sústredí najmä na jednu až dve disciplíny. „Lyžovanei mám rád, baví ma. Ale už len tým, že sa snažíte otestovať lyže na všetky disciplíny, strávite veľmi veľa času. Už v predchádzajúcich rokoch bolo veľmi náročné všetko skĺbiť,“ vysvetlil Bank. Prajeme mu veľa úspechov.

1/1
Zavrieť reklamu